در حال بارگذاری ...
  • اطلاعیه کمیسیون موارد خاص در رابطه با دانشجویان ورودی 971 و ماقبل و دانشجویان 2 ترم مشروط و بیشتر

باسمه تعالی

با توجه به ماده 15 و 19 آیین نامه آموزشی، دانشجویان مشمول این مواد، باید حداکثر تا پایان بازه حذف و اضافه نسبت به ثبت درخواست و اخذ کد پیگیری درخواست کمیسیون موارد خاص از طریق سامانه سجاد وزارت علوم (http://portal.saorg.ir) اقدام نمایند. بدیهی است مسئولیت عدم اقدام به موقع به عهده شخص دانشجو بوده و مطابق مقررات با وی برخورد خواهد شد.

افراد مشمول:

گروه اول:

- دانشجویانی که در نیمسال 991 برای دومین بار مشروط شده اند و معدل کل بالای 10 دارند.

- دانشجویان ورودی 972 (ترم 5)

- دانشجویانی که معافیت تحصیلی آنها در تاریخ 30-11-1399 به اتمام می رسد و در سنوات مجاز تحصیلی بوده و برای نیمسال 992 باید انتخاب واحد نمایند.

گروه دوم:

- دانشجویانی که در نیمسال 991 برای دومین بار مشروط شده اند و معدل کل زیر 10 دارند.

- دانشجویانی که در نیمسال 991 برای سومین بار مشروط شده اند.

- دانشجویان ورودی 971 و ماقبل (دانشجویان ترم 6 و بالاتر)

افراد مشمول گروه اول مجوز انتخاب واحد 992 دارند اما برای قطعی نمودن انتخاب واحد نیاز به اخذ مجوز ادامه تحصیل دارند.

افراد مشمول گروه دوم مجوز انتخاب واحد نداشته و ضروری است نسبت به اخذ مجوز ادامه تحصیل اقدام نمایند.

لازم به ذکر است:

پس از ثبت نام در سامانه سجاد، از منوی "خدمات- دانشجویان داخل- درخواست کمیسیون موارد خاص"، امکان ثبت درخواست فراهم می شود. پس از ثبت درخواست باید کد پیگیری معتبر دریافت نمایید.

درخواست هایی که به کمیسیون استان و سازمان مرکزی ارجاع داده می شود مشمول پرداخت هزینه مندرج در سامانه سجاد خواهد شد.

به درخواست هایی با اطلاعات ناقص و مدارک غیرقابل استناد ترتیب اثر داده نخواهد شد. دانشجویان با شرایط خاص روحی و روانی باید فرم شرح حال را در ضمیمه ها تکمیل و به همراه مستندات اصلی ارائه دهند.

مراحل بررسی درخواست ها باید از طریق سامانه سجاد توسط متقاضی پیگیری شود.

هماهنگی دانشجویان با اداره آموزش پس از ثبت درخواست و دریافت کد رهگیری، حداکثر تا پایان بازه حذف و اضافه الزامی است.